
Κανάλι M.O.O.C Για Επαγγέλματα Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής (Επίπεδα Α1-Α2- Β1-Β2)
Για το πρόγραμμα
Μαθήματα σχεδιασμένα για όλα τα επαγγέλματα της γαλλικής γαστρονομίας -
Εξαρτήματα
Περιεχόμενο
Λεξιλόγιο Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική63 Διαλέξεις2 Αναθέσεις εργασιών
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ / LE VOCABULAIRE POUR SALUER
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1- H ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ / LA FAMILLE
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1-Β2 / Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ / LA TENUE PROFESSIONNELLE
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ / LES FRUITS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ / LES COULEURS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗς ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ / LES VETEMENTS DE LA RESTAURATION
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΚΟΥΒΕΡ / LES COUVERTS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Ο ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ 1 – ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ / LES SAISONS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ /IMAGES DE RECETTES
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α – ΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ / LES ENTREES
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΤΟΜΟΥ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΖΥΜΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΝΟΥ / LE MENU ENFANT
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ / L’ALIMENTATION
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΜΑΝΤΟΛΙΝΑ ΜΕ 6 ΛΕΠΙΔΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Ο ΕΞΟΠΛΗΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΟΙ ΣΟΥΠΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β2 – ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΙΑΤΟΥ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β2 – Ο ΣΕΦ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΥΦΗ ΤΩΝ ΣΑΛΤΣΩΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΒΟΔΙΝΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΠΕΡΙΟΥ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ ΚΡΑΣΙ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΑ ΨΑΡΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΜΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΑΙΤΡ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΤΑΡΤΑ ΤΑΤΙΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΩΡΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΟ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΨΑΡΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ
Γραμματική Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική42 Διαλέξεις
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ / LE PLURIEL
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ – LES EMPLOIS DE L’ARTICLE PARTITIF
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ – LES FORMES DE L’ARTICLE PARTITIF
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ – LES VERBES ETRE ET AVOIR
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ / LES GROUPES DE VERBES
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Ο ΑΡΘΡΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ – L’ARTICLE PARTITIF
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΕΡΩΤΗΣΗ / LA QUESTION
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ / LES DIRECTIONS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΑΡΝΗΣΗ / LA NEGATION
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΙΡ
- ΕΠΙΠΕΔΟ A1 – H EΡΩΤΗΣΗ / LA QUESTION
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΚΤΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ / LES ADJECTIFS POSSESSIFS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ / LES ADJECTIFS DEMONSTRATIFS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ / L’IMPERATIF
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 3 ΟΜΑΔΩΝ / LES TROIS GROUPES DE VERBES
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΑ ΕΠΙΡΡΗΜΑΤΑ / LES ADVERBES
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ / LA COMPARAISON
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΑΟΡΑΤΗ ΜΟΡΦΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΡΡΗΜΑΤΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Ο ΑΠΛΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Ο ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΤΟΝΟΙ / LES ACCENTS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α – ΤΑ ΕΠΙΡΡΗΜΑΤΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ ΑΜΕΣΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β2 – Η ΔΥΝΗΤΙΚΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΑΝΤΩΝΥΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΟΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΜΕΣΩ ΡΗΜΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – IL Y A
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΠΟΥ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Ο ΑΟΡΙΣΤΟΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΟΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΑΝΤΩΝΥΜΙΑ ΕΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ
Δεν βρέθηκαν εκχωρήσεις
Ασκήσεις Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική0 Διαλέξεις95 Αναθέσεις εργασιών
Δεν βρέθηκαν διαλέξεις!
- Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΙΝΗΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΨΑΡΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ / LE PLURIEL
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ
- Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ / LA FAMILLE
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 / ΟΙ ΣΑΛΑΤΕΣ / LES SALADES
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ / LES ARTICLES PARTITIFS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΕΣΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΕΣΤ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΜΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΕΡΩΤΗΣΗ / LA QUESTION
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΚΟΥΒΕΡ – LES COUVERTS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΚΤΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ / LES ADJECTIFS POSSESSIFS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΔΕΙΚΤΗΚΕΣ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ / LES ADJECTIFS DEMONSTRATIFS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΒΕΡ / LA MISE EN PLACE DES COUVERTS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ / LE PLURIEL
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ / LE PLURIEL
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ / L’IMPERATIF
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ / LES METIERS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ / LES FRUITS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Ο ΑΡΘΡΟΣ ΑΟΡΙΣΤΟΣ / L’ARTICLE INDEFINI
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Ο MAITRE
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΕΣΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΚΟΥΒΕΡ / LES COUVERTS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΜΕΝΟΥ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ / LE PLURIEL
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΥΜΙΩΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΖΥΜΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ / L’ALIMENTATION
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΕΣΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ / LES LEGUMES
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΑΟΡΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2- Η ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΜΟΡΦΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Ο ΑΠΛΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΕΣΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Ο ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α – ΤΕΣΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΕΣΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΕΠΙΡΡΗΜΑΤΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ ΨΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 -ΟΙ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ ΑΜ ΕΣΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Ο ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Ο ΑΠΛΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΣΑΛΤΣΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΔΥΝΗΤΙΚΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΑΝΤΩΝΥΜΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΠΙΑΣ – MAGRET DE CANARD
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΕΣΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΕΣΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΕΣΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΟΙ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ ΕΜΜΕΣΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΑΡΝΗΣΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΜΕΣΩ ΡΗΜΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΛΥΚΟΥ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΕΣΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΓΛΥΚΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΟΙ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ ΕΜΕΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Ο ΑΟΡΙΣΤΟΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΕΣΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΤΩΝΥΜΙΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΑ ΓΛΥΚΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΕΣΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΔΥΝΗΤΙΚΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΩΡΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ BISTROT
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΕΣΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΟΙ ΚΡΕΠΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΓΡΑΠΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Πολιτιστικές Πληροφορίες Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική52 Διαλέξεις2 Αναθέσεις εργασιών
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β2 – Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2-Β1 – ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΠΕΡΙΤΙΦ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΙΤΙΦ ΜΕ ΜΕΖΕΔΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ / LE METIER DE DIETETICIEN
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Ο ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β2 – Ο ΚΑΝΟΝΑΣ HACCP / LE REGLEMENT HACCP
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΚΡΕΠΕΣ / LES CREPES
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – DUCASSE ET ROBUCHON
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β2 – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ / LE MENU ITALIEN
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΥΡΙΑ / LES FROMAGES FRANCAIS
- Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ / LA CUISINE BIOLOGIQUE
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΚΟΥΖΙΝΑ VEGAN / LA CUISINE VEGAN
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – QUICHE LORRAINE
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ ΨΩΜΙ / LE PAIN
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β2 – ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β2 – Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ / LA PUBLICITE
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1- ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β – Η CHOUCROUTE
- ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ / LA TAPENADE
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ ΒΑΣΚΙΚΟ ΚΕΙΚ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΥΡΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΝΤΙΔΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ MASTERCHEF
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ POT AU FEU
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ ΚΡΑΣΙ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ ΠΟΥΡΜΠΟΙΡ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – PAUL BOCUSSE
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ MAXIM’S
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – MARC VEYRAT
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ANNE SOPHIE PIC
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΑ ΖΗΜΑΡΙΚΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΟΙ ΣΑΛΑΤΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ANNE SOPHIE PIC
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διάλογοι/Video Μαγειρική/Ζαχαροπλαστική33 Διαλέξεις
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΛΥΚΑ / LES DESSERTS FRANCAIS
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ / PATE SABLEE
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΣΟΥ – LA PATE A CHOUX
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΖΥΜΗ ΓΙΑ GENOISE
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ / LES LEGUMES
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΒΙΝΑΙΓΚΕΤ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΣΑΛΤΣΑ ΒΕΑΡΝΑΙΖ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΟΛΛΑΝΔΕΖΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΠΑΠΙΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΣΥΝΤΑΓΗ Η ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΑΡΝΙΣΙΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΑΣΙΟΥ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΨΗΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΙΡΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΚΑΡΑΒΙΔΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – COQUILLE SAINT JACQUES
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΕ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – Η ΣΥΝΤΑΓΗ CORDON BLEU
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΜΡΟΥΛΕ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ILE FLOTTANTE
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Β1 – ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΦΡΑΟΥΛΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΦΡΟΥΤΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – Η ΜΑΡΕΓΚΑΣ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 – ΤΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ
- ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 – ALAIN DUCASSE
Δεν βρέθηκαν εκχωρήσεις
No Comments